Onderhoud

Het op de juiste manier onderhouden van een tuin is in feite de randvoorwaarde voor vele jaren tuinplezier. Onkruid wieden en grasmaaien kunt u zelf, maar vakkundig snoeien voor een langere levensduur is meer specialistisch werk. Onderhoud is zeker net zo belangrijk als de aanleg. Er zijn er planten die kunnen verwilderen  of een slechtere groei- en bloei kunnen gaan geven bij gebrekkig – of geen onderhoud. Let wel; de levensduur van planten wordt door goed snoeien veelal verlengd.

Gedeeltelijk of volledig onderhoud op afspraak, op contractbasis of regie….er zijn verschillende mogelijkheden!

Op afspraak of op contractbasis zijn er verschillende mogelijkheden, te weten:

Op afspraak:
Een grote groep vaste klanten huurt ons in om 1 a 2 x per jaar de tuin te onderhouden en hum te voorzien van een goed stuk (onderhouds) advies. Daarin worden grondgesteldheid,  groeiomstandigheden, mogelijke ziektebeelden etc. meegenomen. Alle geconstateerde gebreken, verband houdende met de tuin, zullen wij eveneens onder uw aandacht brengen!

Op Contractbasis:

Met gepaste trots kunnen we stellen dat wij van zo’n 20-tal gerenommeerde bedrijven op contractbasis de tuinen, naar volle tevredenheid, in  onderhoud hebben. Liever geen omkijken meer hebben naar uw (bedrijfs)tuin of wilt u delen van het onderhoud uitbesteden? Dat kan met contracten (al of niet op maatwerk) voor 1, 2 jaar of meerdere jaren.

Regie:

Indien u incidenteel (vakantie o.i.d.) niet zelf in de gelegenheid bent om de tuin te onderhouden, dan kunnen we uiteraard een losse afspraak voor u inplannen (gelieve wel op tijd aangeven).