Ontwerpen

Bij een eerste vrijblijvende bezichtiging van uw tuin, worden ideeën en wensen besproken en samengevat in een schets dat later zal worden uitgewerkt tot een compleet gedetailleerd ontwerp. Vooraf krijgt u een gespecificeerde berekening van de kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor elk budget een mooie tuin.

Hoe werken wij?

 • Inventariseren
  Allereerst bekijken wij uw situatie en inventariseren wij uw wensen.
 • Analyse
  Vervolgens maken wij een analyse van uw droomtuin. We houden hierbij rekening met alle eventuele uitdagingen die wij tijdens de inventarisatiefase zijn tegengekomen.
 • Tuinontwerp
  Voordat we echt beginnen maken wij voor u een ontwerp waardoor u een goed beeld krijgt van hoe uw tuin er uit zal komen te zien. Wanneer we het eens zijn kunnen we echt aan de slag!
 • Uitvoering
  Uw tuin wordt met de grootste zorg aangelegd. Wij maken gebruik van de juiste materialen en èchte vakmensen.
 • Onderhoud
  Wanneer uw tuin met de grootste zorg is aangelegd, is het belangrijk dat uw tuin ook mooi blijft. Wij helpen u hier graag bij mee door periodiek onderhoud in te plannen.
tuinaanleg
Uw tuin opnieuw aanleggen, andere beplanting, of een nieuwe sfeer creeeren? Wij helpen u graag.
vijverbouw
Veel mensen hebben een vijver in de tuin. Als een soort levend schildedrij geeft het de tuin een rustig uiterlijk. Zwemvijvers, natuurlijke of strakke vijvers alles is mogelijk!

 

tuinhuizen/veranda’s
De mogelijkheden van een tuinhuis/veranda zijn legio. Of u nu extra opbergruimte of een buitenverblijf wil “Van Santwijk Hoveniers” heeft ruime ervaring met het plaatsen van allerhande modellen en werkt samen met de betreffende leveranciers.
beregeningsinstallaties
Voor een zorgeloos groen gazon en bloeiende boorders geen gehannes meer met tuinslangen e.d. maar een efficiëne beregeningsinstallatie (al of niet computergestuurd) . Maak de juiste keuze m.b.t. de toepassing van nevelaars, turbinesproeiers en of druppelbevloeiing.  
Tuinverlichting

Ook na zonsondergang van je mooie tuin genieten! Sfeerverlichting is een manier om delen van uw tuin te accentueren. Hoveniersbedrijf Van Santwijk beveelt u energie-arme buitenverlichting aan.